domingo, 27 de diciembre de 2009

Les transmissions d'en Puyal a Catalunya Radio

Les transimissions a la radio pública més feixista

En Sr. Puyal y el director de Catalunya Radio encara no han entès que el sentiment català es molt més gran que la "moreneta", "el barça" i el "pa amb tomaquet". Es per això que gràcies a déu, Catalunya mai caurà en mans d'aquest provincianisme, feixiste, separatista i poc intel·ligent.

No han après, encara, que la simplificació d'una cultura amb la pèrdua de matissos que suposa no es positiva. No han après que hi ha molts seguidors de l'Espanyol a Olot, Vic o l'Hospitalet que també es senten catalans i pertant, no ho son menys. Menystenint-los, Sr. Puyal, només fa que etiquietarse com a feixista i ignorant.



¿Com menysprea el Sr. Puyal i Catalunya Radio als seguidors del Espanyol?

Senzillament ignorant l'Espanyol destinant el focus de l'atenció esportiva d'una radio pública cap al barça en moments de molt menys interès periodístic. Per exemple, encara que sembli impossible, els que diuen ser "la radio de tots" van tallar un partit de l'Espanyol a les 18h de la tarda quan el barça jugava a les 19h. Anaven fent connexions, però van centrar la narració en l'escalfament i l'alineació (que van repetir 10 vegades) del barça en vers d'un partit en joc del Espanyol. Rac 1, Com Radio i Ona Catalana van seguir oferint la segona part del Espanyol.

Pertant, això ens mostra com si les empreses privades ho troben d'ineterès per l'audiència, ¿perquè la radio de tots no ho troba? Els feixistes prenien primer el control dels mitjans per a adoctrinar al poble, de la mateixa manera que ho intenten en Sr. Puyal i aquells qui manin a Catalunya Radio. Després es queixen pel tracte que reben al camp del Espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario