miércoles, 10 de febrero de 2010

¿Hi treballa algun periodista a Esports de Catalunya Radio?

Als esports de Catalunya Radio no entenen res sobre periodisme.

Si sapiguessin alguna cosa sobre periodisme, sabrien què es notícia i què no. Fem una prova ràpida, anem a 1er de periodisme a qualsevol facultat catalana i preguntem:

1) Què es més noticiable, poder narrar una notícia que està succeint o les declaracions després de la mateixa?

Obviament totes les respotes aludeixen a la possibilitat de poder narrar una notícia al mateix moment que succeix. Per això està la figura del corresponsal, no? Per això a la radio s'envien unitats mobils als llocs que son notícia, no?

A Catalunya Radio, la radio dels culers no ho entenen així, pero això mantenen al capdavant de les transimissions del barça al amic Puyal i el seu equip. El Sr. Puyal es capaç de seguir transmeten TOTA la roda de premsa posterior a un barça-getafe mentre es juga la primera part del Madrid-Espanyol. No oblidem que la falta de sentit periodísitc del feixista puyal que ens vol imposar un sol equip de futbol el paguem tots els catalans, siguem del equip que siguem.



Es irònic veure que cadenes publiques sí son capaces de discernir entre el que es notícia i el que no. Per exemple, la radio pública del ajuntament de Barcelona segueix escrupulosament el sentit periodístic i va transmetre el partit del Espanyol amb connexions a les declaracions posteriors del partit del barça. Moltes felicitats als dirigents de la COM.

No hay comentarios:

Publicar un comentario